Kupina Film ove bioskopske nedelje prikazivaće novo ostvarenje Zemlja stranaca, a takođe posetioci će biti u prilici da pogledaju nekoliko filmova iz norveškog ciklusa. Pored toga, Kupina  uvodi novu akciju.  Uz svaku kupljenu kartu za Letnji bioskop do 20:30h dobijate besplatan Frikom sladoled.

 

Sinhronizovana komedija Ted  vraća se u bioskop drugim nastavkom u terminu od 20:00h. Cena ulaznice je 350 dinara. Za dane vikenda i u ponedeljak i utorak, u letnjem bioskopu biće prikazan u 21:00h. Cena je 260 dinara, dok će u ponedeljak biti 200 dinara. U drugom nastavku popularne komedije vraća se Set Mekfarlan kao scenarista i reditelj, a pozajmljuje i glas glavnom liku. Pored njega pojavljuje se i Mark Valberg.

Zemlja stranaca stiže u Kupinu  u terminu od 22:30h, a reč je o drami u kojoj jednu od uloga igra Nikol Kidman. Katarina i Metju Parker pokušavaju da se prilagode u jednom pustinjskom gradu u Australiji. Nemaju želje da postanu bliski sa okolinom, ali sve se menja posle velike peščane oluje. U potrazi za njihovom nestalom decom uključuje se cela zajednica. Među meštanima kruže priče, pa Katarina i Metju moraju sami da se izbore sa problemom. Da li će biti šanse za preživljenje i pored veoma visokih temperatura  možete pogledati po ceni od 260 dinara. Ulaznice će u ponedeljak iznositi 200 dinara.

Od četvrtka do subote na repertoaru biće i filmovi iz norveškog ciklusa, a  to su:

od 12:00 i 14:00h The Blitz (sa engleskim prevodom). Bez obzira na veridbu, nemica Eva u vreme izbijanja rata u Holandiji zaljubljuje se u boksera Vinsenta. Ona mora da se uda za  čoveka srednjih godina da bi spasila porodicu. Ljubav između Vinsenta i Eve je velika, ali kada centar Roterdama bude bombardovan, oni će izgubiti iz vida jedno drugog.

od 14:00 i 22:00h The Marathon (sa engleskim prevodom). Četiri najbolja prijatelja rade zajedno na plaži jednog od njih. Posao ne ide najbolje, propada im garaža. Da ne bi bankrotirali dolaze na ideju da nađu sponzora koji će im platiti da vode maraton u Roterdam.

od 17:30h Mister Twister – Class of fun (sa engleskim prevodom). Priča prati zanimljivu porodicu, a sve se fokusira na mladog Sema, nastavnika u osnovnoj školi.  Tobias je veseo, zabavan i pametan, ali ga gospođica Sane ne shvata.

od 19:00h Selected Dutch Shorts

Planetarno popularni  Malci 3D (The Minions) mogu se pogledati  u terminima od 12:00 i 13:30 i 18:45h. U letnjem bioskopu  za dane vikenda i ponedeljak termin za prikazivanje je 21:00h. Počeli kao jednoćelijski žuti organizmi Malci su se razvijali vekovima ali su uvek služili najgroznijim gospodarima. Kada ostanu bez  zlog šefa, Malac Kevin će uz pomoć tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba pokušati da pronađe novog gazdu. Kevin, Stjuart i Bob krenuću u pravu avanturu, dok se ne pojavi potencijalna gospodarica Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović). Skarlet je prvi najveći ženski zlikovac koja će se u Njujorku susresti sa najvećim izazovom: spasiti Malce od istrebljenja. Ovu sinhronizovanu pustolovinu Malaca možete pogledati po ceni od 350 dinara, dok je cena za letnji bioskop po ceni od 280 dinara.

Terminator – Genisis 3D je uzbudljiva akcija počinje kada Džon Konor, vođa pokreta otpora ljudi, pošalje svog narednika Kajla Risa nazad u 1984. godinu da zaštiti Saru Konor. Ris će imati zadatak i da odbrani budućnost, ali zbog pukotine u vremenskom toku on će se naći u novoj, ali nepoznatoj verziji prošlosti. Na tom putovanju kroz vreme on se susreće sa  opasnim neprijateljem zvanim Čuvar. Ova naučna fantastika sa Arnoldom Švarcenegerom u jednoj od uloga, može se pogledati u terminu od 20:30h. Cena ulaznice biti 350 dinara, dok će u ponedeljak biti 280 dinara. za dane vikenda, a i u bioskopu na otvorenom termin prikazivanja je 23:00h.

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi, koji stiže u terminima od 15:15 i 17:00h.Za dane vikenda može se pogledati u terminima i od 11:30 i 12:30h. U njenom kontrolnom centru uma nalaze se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi 280 dinara.

 

Za ostale informacije posetite sajt Kupine.

 

Marija Trajković

 

0