Bioskop Kupina će u periodu od 18. do 23. juna pored standardnih ostvarenja, koja su bila na programu i u prethodnom periodu, prikazivati i američki sinhronizovan film u 3D  tehnici „U mojoj glavi “ . Iz francuskog ciklusa Zločin i misterije prikazaće se film  pod nazivom „Poslednja projekcija“

Jedanaestogodišnja Rajli glavni je lik u sinhronizovanom američkom filmu U mojoj glavi, koji stiže u terminu od od 15:30, 16:30 i 18:15h.Za dane vikenda može se pogledati u terminima i od 11:30 i 12:30h. U njenom kontrolnom centru uma nalaze se pet emocija koje vredno rade: radost koja se stara da devojčica bude srećna, strah koji se brine o bezbednosti, gađenje koje sprečava Rajli da se otruje – fizički i duhovno, bes da sve bude pošteno i tuga za koju nije sigurna koja je njega uloga. Kada se njena porodica preseli u drugi grad, njene emocije će pokušati da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu. Cena ulaznice je 350 dinara, a u ponedeljak iznosi 280 dinara.

Francuski film iz 2011. godine  Poslednja projekcija donosi dramu sa Stivenom, mladićem koji ulaže napore da održi propali opštinski bioskop. Svestrani Stiven ceo život posvećuje bioskopu: on je urednik programa, kinooperater i prodavac kaseta, čak i živi u podrumu bioskopa. Međutim, svaki put nakon završene seanse on izlazi i izvršava ritualna ubistva. Ova francuska priča iz ciklusa Zločin i misterije može se pogledati u utorak u terminu od 19.00h. Film je zabranjen za mlađe od 12 godina, a cena karte je u iznosu od 100 dinara.

Bioskopska verzija televizijske serije Svita može se pogledati svakog dana i za dane vikenda u terminu od 20:00h, a u utorak od 20:30h. Vinset Čejs zajedno sa još trojicom drugova vraća se i ostvaruje poslovnu saradnju sa agentom Arijem Goldom. Drugari imaju mnogo ambicija, ali se još uvek drže zajedno. Ovoga puta krstare živopisnim svetom Holivuda. Cena karte je 260 dinara, osim ponedeljka kada će biti 200 dinara.

Treći nastavak dugo očekivanog Sveta iz doba Jure snimljen u 3D tehnici može se pogledati u terminima od 17:00, 19:15 i 21:30h. Za dane vikenda prikazaće se u terminu i od 13:15h. Stiven Spilberg kao izvršni producent i Kolin Trevorov kao režiser donose uzbudljivu akcionu avanturu koja se dešava na ostrvu Isla Nublar. Karte su u prodaji od 350 dinara, za ponedeljak cena je 280 dinara.

Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom 3D – najomiljeniji morski beskičmenjak, isplivaće na obalu našeg sveta zbog najveće superherojske avanture do sad. On će morati da udruži snage sa njemu ne tako dragim Planktonom, i pođe na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog. Ova morska avantura moći će da se pogleda svakog dana u terminu od 14:30h. Termini za dane vikenda biće i od 11:30 i 14:30h. Cena ulaznice iznosi 350 dinara, a u subotu, nedelju i ponedeljak koštaće 280 dinara.

Komedija Špijuni je priča o Suzan Kuper koja osim što radi kao analitičarka u CIA, istovremeno je i heroj koji se upušta u najopasniju misiju. Kada njen partner nestane sa lica zemlje i kada se drugi tajni agent nađe u nevolji, Suzan se prijavljuje da se infiltrira u smrtonosni svet dilera oružja, da bi pokušala da spreči globalnu katastrofu. Ova urnebesna komedija je na repertoaru svakog dana od 18:00 i 22:00h, a u četvrtak, petak i dane vikenda u terminu i od 20:00h. Cena ulaznica je u iznosu od 260 dinara, u ponedeljak od 200 dinara.

 

Više informacija potražite na sajtu Kupina bioskopa.

 

Marija Trajković

0