U četvrtak, 9. aprila, na programu je predstava „12 gnevnih žena“, sa početkom u 20h. Predstava je urađena prema motivima istoimenog filma, u režiji Ivana Vukovića i po tekstu Jelene Mijović.

Predstava „Drita“ na programu je 14. aprila, sa početkom u 20h. Za režiju je zadužena Ksenija Krnajski, a tekst je napisala Danica Nikolić-Nikolić. Glumačka postava predstave „Drita“ gostovaće u Lazarevcu 17. aprila. Početak je u 20h.

Opera „Seviljski berberin“ je na repertoaru 20. i 24. aprila. Početak nastupa je u 19h. Simfonijski orkestar u Nišu i Fakultet umetnosti u Nišu izvode operu koju je režirao Ivan Vukotić, po tekstu Đoakina Rosinija.

U utorak, 21. aprila, na programu je predstava  „Borilački klub“, sa početkom u 20h. Po motivima Čaka Palahnjuka, predstavu je režirao Marko Đurić.

Predstava za decu „U laži su kratke noge“ Pozorištanca za decu Puž  je na repertoaru 22. aprila. Početak je u 12h. Ovo je predstava Branka Kockice, koju je režirala Slobodanka Aleksić.

U sredu, 22. aprila, biće održana i predstava „Draga Jelena Sergejevna“, sa početkom u 20h. Tekst za predstavu napisala je Ljudmila Razumovska.

Detaljnije informacije možete naći na sajtu Narodnog pozorišta.

 

Aleksandar Dimitrijević

0