Seminar „Be Smart and Start“ koji organizuje omladinska organizacija AEGEE Niš održaće se 21. i 22. maja. Događaj će se realizovati u periodu od 15 do 20 časova u Oficirskom domu u Nišu.

„Uvideli smo da ima puno mladih ljudi koji sa svim svojim stečenim znanjem u toku studija i svom željom koju imaju, ne znaju kako da naprave prvi korak ka poslovnom svetu. Oni nisu svesni svojih mogućnosti i ne opažaju prilike koje im se svakodnevno pružaju. Mi smo odlučili da im pomognemo, da ih ovim putem približimo vratima uspeha, tako što ćemo im omogućiti da se upoznaju sa poslovanjem korporacija, čuju iskustva i savete zaposlenih, kao i samostalnih preduzetnika koji su uložili znanje, želju i ambiciju i postigli izvanredne rezultate“, navodi Jelena Daraboš, PR organizacije AEGEE Niš.

Učesnici ovog seminara o preduzetništvu i karijernom razvoju imaće priliku da čuju iskustva uspešnih preduzetnika iz Niša, zaposlenih u raznim kompanijama, saznaju više o fondacijama i programima, uz pomoć kojih mogu olakšati zaposlenje i pokretanje sopstvenog biznisa. Imaće priliku da steknu veštine iz oblasti marketinga, pisanja biznis plana i projekata, ističu organizatori.

„Sa velikim zadovoljstvom moram reći da je zainteresovanost iznimno velika. Svakog dana nam stižu prijave, a to nas u organizaciji čini jako ponosnima, s obzirom na to da smo uložili puno truda, rada i vremena u pripremu čitavog događaja. Naravno, čast nam je što seminar „Be Smart and Start“ organizujemo po treći put, a prognoze kažu da će ovogodišnji biti najuspešniji do sada”, nastavlja Jelena.

Seminar je besplatan. Ukoliko želite da učestvujete, prijavu možete obaviti putem linka.

„Samim tim što su članovi naše omladinske organizacije studenti, možemo reći da i sami razumemo položaj mladih danas i sve teškoće sa kojima se oni susreću, zato želimo da ih ohrabrimo i podupremo na ovom putu, a u tome nas podržavaju naši cenjeni predavači“, zaključuje naša sagovornica.

AEGEE Niš je omladinska organizacija i deo evropske mreže AEGEE Evropa koja postoji već 20 godina. Kao nevladina, politički nezavisna i neprofitna organizacija, AEGEE-Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

 

Aca Cvetković

0