Milan StankovićSevdahBABY će u subotu 6. decembra u klubu Sunset održati muzičku radionicu pod nazivom Kako se snima album?  Radionica će biti održana od 13 – 15h.

The Converse Rubber Tracks nastavlja sa muzičkim radionicama na Balkanu pružajući priliku mladim muzičarima da dobiju dragocene savete od priznatih muzičara. Ovoga puta to će biti u Nišu.

SevdahBABY je zaintrigirao  srpsku publiku kada se na YouTube-u pojavio remix pesme Srđana Jula – Koketa. Nakon toga su usledile pesme Tri poljupca i Ljubi me brzo, žurim. Dugo se nije znalo da li je SevdahBABY iz Srbije, Hrvatske, Bosne i da li je to bend, ili grupa pevačica, a Milan Stanković se mogao videti u spotovima kako u pozadini svira bas gitaru.

U svakom slučaju, sve nedoumice oko nastanka SevdahBABY kao i odgovore na pitanja Kako se snima album?  svi zainteresovani muzičari će moći da saznaju u subotu.

Ovaj projekat osmišljen je kako bi se muzičarima na Balkanu omogućilo da istraže svoju muzičku kreativnost i nauče ono što do sada nisu znali. Svetski priznati muzički program, koji  po prvi put dolazi u region, pružiće mogućnost neafirmisanim bendovima da snimaju u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu, pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz Njujorka i Converse Rubber Tracks studija iz Bruklina.

 

Anđela Laban

0