Doživi Srbiju, uhvati dan” je moto organizacije “Srbija za mlade”, koji će od ove godine, zahvaljujući mladim i vrednim ljudima, biti aktuelan i u Nišu.

Niški tim se priključio promovisanju turističkih potencijala Srbije, pruživši time priliku mladim i aktivnim ljudima da na kreativan i inovativan način promene svakodnevno okruženje, približe se kulturnim i prirodnim atrakcijama naše zemlje kroz zabavne i edukativne sadržaje.


Beograd za mlade (Belgrade4Youth)

Prva akcija koju će Srbija za mlade Niš sprovesti biće odlazak na Sajam turizma. Beograd za mlade  (Belgrade4Youth) je trodnevni događaj koji će se  realizovati 20-22. februara 2015. godine. Njemu će pored mladih iz Srbije prisustvovati i mladi iz 10 zemalja Evrope.


Konferencija Sajma turizma

Edukativni deo programa sadržaće  predavanja iz oblasti kulturnog, sportskog i banjskog turizma. Konferenciji će prisustvovati akademski predavači sa praktičnim iskustvima i znanjima, koji dolaze iz  iz četiri zemlje: Engleske (Rob Davidson, direktor konsultatnske agencije MICE Knowledge, Samantha Chaperon i James Kennel sa univerziteta Greenwich iz Londona), Mađarske (Melanie Smith sa BFK univerziteta za primenjene nauke iz Budimpešte koja je istovremeni direktor asocijacije za turističko obrazovanje), Slovenije (Miha Lesjak sa univerziteta Primorska – fakulteta za turističke studije Turistica) i Srbije (Aleksandar Šćepanović, preduzetnik i vlasnik hostela Montana na Kopaoniku).

Belgrade4Youth fest

Svaki edukativi deo prati i zabavni deo programa. Biće organizovane dve večernje žurke na kojima će nastupati grupe MVP (Mixer House) i WHO SEE (Monsun) uz prateće bendove i DJ nastupe, kao i dnevna žurka u tramvaju „Tramvaj na krugu 2“.

 

Sve detalje možete pronaći na oficijalnoj fejsbuk stranici Srbija za mlade Niš , kao i na zvaničnom event-u.

Rok za prijavljivanje je otvoren do 17. februara. Možete se prijaviti i pozivom na broj: 065 66 99 551

Da odmor u Srbiji bude vaš najbolji odmor do sada priključite se akcijama Srbija za mlade Niš.

 


Radmila Nikolić

 

0