Social Impact Award, najveći edukativni projekat u Evropi, organizuje besplatne radionice za studente iz Niša. Radionice će biti održane 16. i 23. februara i 2. marta u bioskopu Kupina.

Projekat koji se sastoji iz tri dela: edukativnog, dodeljivanja nagrada i inkubacije pobednika, ima za cilj promociju društvenog preduzetništva među studentima.

Radionice će učesnici započeti od samih osnova preduzetništva, preko biznis ideja do biznisa potpuno spremnog za implementaciju. Nakon radionica, u martu će biti otvoren konkurs gde će studenti imati priliku za podnošenje svojih ideja za pokretanje društvenih preduzeća, a stručni žiri će odabrati tri najbolje.

Tokom februara i marta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, održaće se edukativni deo sastavljen od 13 radionica, sedam u Beogradu i po tri u Nišu i Novom Sadu.

Nagrade za pobednike biće učestvovanje na dve internacionalne konferencije, tri meseca inkubacije u Impact Hub centru u Beogradu i mentorski program koji Social Impact Award radi u saradnji sa kompanijom Coca Cola i Erste bankom.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u radionicama, prijavnice možete popuniti ovde.  

 

Ivana Milenković 

 

0