Ostalo je manje od 24h do početka 48. Gitarijade i 18. moto skupa! Kao što ste mogli pročitati u prošlom članku, sutra (30.07.) na Felix Romulijani stage-u festival svečano otvaraju hor Viva Vox, Marija Šerifović i Vlada Divljan. Postavljanje bine na glavnom stage-u na Kraljevici je pri kraju. Ona će biti visoka 15 metara i po izgledu i funkcionalnosti, zadovoljiće potrebe svetskih scena. Iz organizacije kažu da na njoj istovremeno mogu da nastupe 4 benda. Kapital magazin će pratiti festival sa lica mesta, očekuje vas foto galerija i izveštaj nakon svake festivalske večeri.

 

Postavljanje bine

Ukoliko na Gitarijadu krećete iz Niša kolima, na ovom linku imate mapu kretanja. Naravno, u Zaječar možete i autobusom i vozom. Autobusi putuju češće i brže stižu, o redu vožnje možete se raspitati preko telefona 018/255-177 ili videti na sajtu. Naravno, vozem je jeftinije, doduše i dalje ali je provod zagarantovan.  Na ovom linku možete videti red vožnje i cene karata ili se informisati na broj 018/264-625. Ako putujete u grupi, imaćete dodatni popust na zajedničku kartu. Kontaktirali smo organizatore Gitarijade, koji su obećali da će stupiti u kontakt sa Železnicama kako bi povećali kapacitete na relaciji NI-ZA tokom trajanja festivala.

Vremensku prognozu za Zaječar u toku trajanja festivala sa najmerodavnijih sajtova možete videti ovde.

Pratite naš sajt i fejsbuk stranicu, kao što smo najavili, očekuje vas foto reportaža i izveštaj nakon svakog festivalskog dana. Vidimo se na Gitarijadi!

 

Darko Stojković 

 

0