Četvrti dobrotvorni Svetosavski bal biće održan 30. januara u hotelu Grand. Početak je zakazan  za 19h.

Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu je pod pokroviteljstvom rektora prof. Dragana Antića, sa blagoslovom episkopa raško-prizrenskog Teodosija organizovao i ovogodišnji bal. Na balu mogu učestvovati građani i akademska zajednica.

Sva sredstva koja će biti prikupljena ovom prilikom namenjena su KLINICI ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI KLINIČKOG CENTRA U NIŠU – za kupovinu aparata za ergometriju, i Udruženju građana za razvoj obrazovne i socijalne inkluzije DRUGAČIJI ZAJEDNO za sanaciju ravnog krova.

Ovaj bal, kao što je odranije poznato, ima propisan način odevanja primeren ovoj specijalnoj prilici:

  • Za dame: balska ili svečana, duga večernja haljina,
  • Za gospodu: svečano tamno odelo, bela košulja sa prikladnom kravatom i crne cipele,
  • Za oba pola: Moguća garderoba na balu je i starogradska nošnja, smoking, kao i u paradna uniforma ili svečana službena odeća.

Za učešće je potrebno da na žiro-račun Udruženja kardiologa Srbije  160-45450-11 BANCA INTESA A.D. Beograd kao i Udruženja građana Drugačiji zajedno – 160-350648-97 BANCA INTESA sa naznakom DOBROTVORNI PRILOG za ČETVRTI DOBROTVORNI BAL uplatite najmanje 2000 dinara.

Sve informacije vezane za učešće na balu, donatorstvo, program i protokol svi zainteresovani mogu dobiti putem kontakt telefona:  018/523-120 i 018/523-411, kao i putem e-mail adrese akud@skc-nis.com, ili direktno u prostorijama SKC-a u zgradi Univerziteta.

Organizatori naglašavaju da okupljanje zvanica počinje u 18h, a da se svečana večera dodatno plaća. Način odevanja je obavezan i za goste i za predstavnike medija.

Više informacija o meniju možete pronaći na sajtu hotela. 

Organizatori se nadaju da će Nišlije iskoristiti ovu idealnu priliku da sena jednom mestu, u divnoj atmosferi bliskog ambijenta, susretnu sa kolegama i prijateljima kao i javnim ličnostima grada Niša, i ovom prilikom pokažu svoje dobročinstvo.

 

Anđela Laban

0