Timeline

septembar 2018

Marko Louis u Banovini

Prvi solistički koncert Marka Louisa održaće se 14.septembra, u dvorištu Univerziteta u Nišu. Početak koncerta zakazan je za 21 čas.

Koncert je deo turneje „Beskraj tour by Barcaffe“, koja obuhvata Niš, Novi Sad, Beograd, Zagreb

  • books-1149959_1280
    Permalink Gallery

    Predstavljanje knjige i panel diskusija „I siromašni imaju san“

Predstavljanje knjige i panel diskusija „I siromašni imaju san“

Jovan Milić, student Mašinskog fakulteta i osnivač humanitarne organizacije „Nađi Raula“, objavio je svoju autobiografiju „I siromašni imaju san“ u izdanju izdavačke kuće „Urban Art“ iz Beograda. Predstavljanje romana zakazano je za sredu, 12.

JCI Niš – OPEN DAY 2018

JCI Niš u utorak, 11. septembra, otvara svoja vrata sugrađanima i poziva ih da čuju nešto više o njihovom radu, aktivnostima i projektima. Događaj „JCI Niš – OPEN DAY 2018“ održaće se u Banovini

„Dan pešačenja“ u Nišu

Planinarski klub ,,Železničar’’ iz Niša, u saradnji sa Planinarskim Savezom Srbije, organizovaće ,,Dan pešačenja’’ u Nišu. Ova manifestacija će se realizovati u subotu, 15. septembra, u periodu od 07:30h do 19:00h.

Polazak će biti sa

Aktivnosti Francuskog instituta u Nišu tokom septembra

Francuski institut u Nišu organizuje mnogobrojne aktivnosti i projekte u oblastima nauke, filma i umetnosti. Događaji će se realizovati u periodu od septembra do decembra ove godine.
U pivnici „Berta“ će se 6.septembra od 19

  • Permalink Gallery

    Javni poziv za prijavu omladinskih aktivnosti neformalnih grupa

Javni poziv za prijavu omladinskih aktivnosti neformalnih grupa

Udruženje građana Mladi ambasadori biće nosilac projektnih aktivnosti Resurs centra za podršku neformalnim grupama mladih u Nišu. U saradnji sa Kancelarijom sa mlade Grada Niša, a uz finansijsku podršku Grada Niša, Mladi ambasadori raspisuju