Mnoge poznate ličnosti pored talenta koje imaju važe i za neke od najlepših u svojim zemljama, a i van granica države. Samo retke od njih imaju čast da budu na listi TOP 10 najlepših i najseksipilnijih žena svih vremena. Pogledajte koje su se žene po odabiru magazina “Меn’s Helt“ našle na ovoj listi.

10.Angelina Jolie
Glumica, koja se pre par godina oprobala i kao reditelj uvek je privlacila pažnju kako medija tako i brojnih obožavalaca. Ova glumica dobitnica je Zlatnog globusa, dve nagrade Američkog udruženja filmskih glumaca i jednog Oskara.

9.Jane Fonda
Američka filmska, televizijska i pozorišna glumica, književnica kao i bivši model. Na početku karijere dobija dva Oskara, za najbolju glavnu glumicu, a kao književnica objavila je svoju autobiografsku knjigu „My life so far“ . Žena koja svakako zaslužuje da se nađe na ovoj listi.

8.Pamela Anderson
Kanadsko-američka glumica, foto model i producentkinja. Najzapaženiju ulogu imala je u američkoj seriji Baywatch(Čuvari plaže). Pored toga važi za jednu od najlepših i najzgonijih. Na ovoj listi našla se na osmom mestu.

7.Bettie Mae Page
Američki model, pedesetih godina prošlog veka je započela svoju karijeru, najpoznatiji pin-up model. Umrla je 2008 godine, ali svakako da je ostavila svoj pečat i danas važi za jednu od najlepših žena svih vremena.

6.Ursula Andress
Rodjena je u Švedskoj, najpoznatija po tome što je glumila prvu “Bondovu devojku”. Dobitnica je Zlatnog globusa i izabrana za najbolju Bondovu devojku.

5.Madonna
Američka pop zvezda, poznata po svojim muzičkim spotovima i vrhunskim nastupima. Do sada ima 13 singlova koji su bili proglašeni za najbolje, 7 albuma broj jedan, 9 Gremija i ukupno 12 albuma od kojih se jedan smatra najprodavanijim albumom svih vremena. Njen nadimak je Kraljica pop muzike.


4.Britney Spears
Američka pevačica, tekstopisac, glumica, plesačica i autor. Njen uspeh kao solo pevačice praćen je njenim drugim aktivnostima u medijima: pojavila se u nekoliko filmova I serija, izdala je dve knjige, potpisala nekoliko ugovora za reklamiranje različitih proizvoda, uključujuci i svoju liniju parfema.

3. Raquel Welch
Americka glumica i foto model. Vreme je uzelo svoje, pa je karijera glumice dozivela nagli pad, ali i dalje ona ima odličnu figuru, zato se i nalazi na trećem mestu.


2.Jennifer Aniston
Verovatno na iznenađenje mnogih, ova glumica se našla na drugom mestu. Glumica koja je svakako najpopularnija po ulozi u seriji Friends(Prijatelji), ali pored toga snimila je mnogo filmova, dobitnica je mnogih nagrada, a ocigledno je smatraju i jednom od najlepsih I najseksipilnijih svih vremena.

1.Marilyn Monroe
Ocekivano prvo mesto zauzela je američka glumica, pevačica, model i zabavljačica. Vrhuncem njene karijere smatra se film “Some like it hot” . Smetalo joj je što nije dobijala ozbiljnije uloge, gde je mogla da pokaze svoje prave glumačke vrednosti, ali Američki filmski institut je uvrstio medju 10 najboljih glumica svih vremena.


Emilija Ljubenović

 

 

0