U Nišu se 19. i 20. marta održava trening program na temu Psihologije laganja u periodu od 11h do 18h (sa pauzom za ručak).

Na ovom treningu će biti reči o detekciji laži i neverbalnoj komunikacijiji (PL1), autora Borisa Đurovića samostalnog inspektora i poligrafskog ispitivača MUP-a Republike Srbije i Mirka Zorića, menadžera ljudskih resursa, praktičara transakcione analize i vlasnika „Seferini“ d.o.o. koja se bavi edukacijom i konsalting uslugama.

PL1 trening nivo polaznicima obezbeđuje osnovna znanja i alate neophodne za uspešnu detekciju laži kod sagovornika. Pored velikog broja primera iz prakse, edukativni program podrazumeva interaktivni rad kroz vežbe i radionice gde polaznici mogu odmah testirati nova znanja.U edukativni  program uključen je spektar različitih praktičnih alata i veština koje  polaznici mogu odmah koristiti.

Mesto održavanje treninga je: Pariske komune BB, Niš Regionalni centar za profesionalni razvoj  zaposlenih u obrazovanju. Zvanje koje će polaznici steći nakon završenog programa jeste: Bihejvioralni forenzičar.

Cena: 45e po susretu (ukupno 90e za dva celodnevna susreta)

POPUSTI:

1) Grupni popust: Za prijavu 2 osobe, svako ostvaruje po 10e  popusta na cenu treninga. Za prijavu 3+ osoba, svako ostvaruje po 20e popusta na cenu treninga uz specijalni popust za oganizatora grupe.

2) Studenti osnovnih studija ostvaruju 50% popusta.

3) Studenti master studija ostvaruju 30% popusta.

Sertifikovani članovi Basic nivoa imaju neograničen pristup online podršci i priliku da nastave usavršavanje kroz napredne nivoe treninga u okviru INSTITUTA ZA BIHEJVIORALNU FORENZIKU.

Organizacija po nivoima usavršavanja: BASIC NIVO (2 susreta), ADVANCE  NIVO (2 susreta) i PROFESSIONAL NIVO (6 susreta)

 *Zbog ograničenog broja polaznika po grupi potrebno je da svoje mesto rezervišete uplatom akontacije organizatoru.  Informacije o prijavi i načinu uplate akontacije možete dobiti slanjem mejla na: redakcija@kapitalmagazin.rs

 

0