Jedan od najpoznatijih domaćih rok bendova Partibrejkers održaće 8. septembra koncert u Nišu. Početak nastupa u Banovini (Dvorište Univerziteta) zakazan je za 21h, a kao gostujući sastav nastupiće niška grupa Gospodin Pinokio.

Partibrejkers se vraća u Niš nakon dve godine, kada su poslednji put nastupali u ovom gradu, takođe u Banovini. Kako je najavljeno, njihov ovogodišnji koncert u Nišu će biti u finišu letnje turneje, na kojoj će svirati najbolje pesme iz 36 godina duge karijere.

Kao predgruga čuvenim Partibrejkersima na koncertu u Nišu pojaviće se niški sastav Gospodin Pinokio, koji će ovom prilikom premijerno odsvirati i nekoliko novih numera koje će se naći na novom EP izdanju, čiji se izlazak očekuje do kraja ove godine.

PRODAJA KARATA 

Ulaznice su u pretprodaji od 16. avgusta po ceni od 800 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza – radno vreme od 12 do 18h) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, radno vreme od 10 do 16h). Na dan koncerta, u subotu 8.septembra, ulaznice će koštati 1.000 dinara.

0