U organizaciji  Ministarstva omladine i sporta, Beogradske otvorene škole i Krovne organizacije mladih Srbije biće održana konferencija pod nazivom „U susret programima Regionalne kancelarije za saradnju mladih“. Konferencija je zakazana za 25. mart od 10 do 17 sati, u hotelu 88 rooms u Beogradu, (Takovska 49 – sala Oniks)

Kako ističu organizatori, cilj konferencije je da relevantni akteri iz vladinog i nevladinog sektora u Srbiji budu upoznati sa nastankom, ciljevima, oblastima delovanja i planiranim programima i aktivnostima buduće Regionalne kancelarije za saradnju mladih. Takođe, planirano je i razmatranje potencijalnih doprinosa relevantnih aktera radu ove kancelarije.

Konferencija će pored predstavljanja planiranih programa i aktivnosti Regionalne kancelarije za saradnju mladih, biti posvećena i razmatranju konkretne uloge institucija i civilnog društva u odnosu na programe RKSM, kao i odabiru omladinskog predstavnika Republike Srbije u Upravni odbor ove Kancelarije – navodi se u zvaničnom pozivu.

Zainteresovani učesnici se mogu prijaviti popunjavanjem formulara koji se nalazi OVDE.  Svim učesnicima koji dolaze van Beograda će biti refundirani putni troškovi, a za učesnike koji dolaze iz najudaljenijih krajeva Srbije će biti obezbeđen i smeštaj.

Detaljnije informacije o konferenciji kao i pozivno pismo možete naći na sajtu KOMS-a. 

 

0