Upisni rok za kurseve stranih jezika u Centru „Kapital IN“

Centar za učenje stranih jezika Kapital IN otvara rok za upis novih polaznika u jesenjem ciklusu 2018. godine. U ponudi su engleski, nemački, francuski, španski i norveški jezik. Rok za prijavljivanje otvoren je do 30. septembra.

POPUST OD 10% ZA PRIJAVE DO 15. SEPTEMBRA! 

Dostupni su početni, kao i kursevi viših nivoa znanja, a svi su zasnovani na konverzacijskom pristupu i savremenim metodama nastave, koje uključuju i kreativne radionice, skype praksu, simulaciju intervjua i realnih situacija, prikazivanje video sadržaja za učenje jezika, kao i brojne savete za dalje usavršavanje jezika.

Nastava se održava u centru Niša, u novim poslovnim prostorijama Kapital IN-a, koje su posebno opremljene i prilagođene potrebama održavanja kursa – TPC Kalča: II sprat, lokal  B43.

Prostorije Kapital IN

TRAJANJE KURSA: četiri meseca
(tempo rada – dva časa nedeljno po 90 minuta)

U tom periodu se prelazi CEO NIVO po CEF skali, npr. početni A1 nivo. Nakon uspešno završenog kursa, grupa prelazi na viši nivo odnosno novi kurs u istom trajanju. Ukoliko grupi više odgovara sporija ili brža dinamika i tempo rada, postoji mogućnost prilagođavanja programa i savladavanja gradiva.

CENA: Za kurseve nemačkog, engleskog, francuskog i španskog jezika regularna cena je 2.600 dinara mesečno. Za kurs norveškog jezika cena je 3. 500 dinara mesečno. Plaćanje se vrši na mesečnom nivou u četiri mesečne rate, koliko i traje kurs. Kurs se realizuje intenzivnim metodom, što znači da se za četiri meseca prelazi ceo A1 nivo.

POPUST OD 10% ZA PRIJAVE DO 15. SEPTEMBRA! 

Za sve polaznike obezbeđeni su SERTIFIKATI na kraju kursa, kao dokaz o uspešnom pohađanju edukativnog programa.

POČETAK KURSA: 1. oktobar 2018. godine. 

Tačan termin utvrđuje se nakon popune grupe i tada se zakazuje prvi čas i upoznavanje sa profesorom.

PRIJAVLJIVANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO POPUNJAVANJEM FORMULARA – LINK

Kapital IN, kao posebna, obrazovna sekcija Kapital Magazina, osnovan je 2014. godine i odlikuje se savremenim nastavnim metodama i vrhunskim ambijentom. Od leta 2018. godine, Kapital IN posluje u novim, dodatno opremljenim prostorijama. U sklopu Kapital poslovne grupacije, osnovan je i KapitalSoftware, IT centar i coworking prostor, o čemu možete više saznati na zvaničnom sajtu centra

Za sve detaljnije informacije ili eventualna pitanja možete kontaktirati sa nama, slanjem poruke na e-mail adrese: redakcija@kapitalmagazin.rs ili kapital_in@yahoo.com.

Kontakt telefon: 064/496-14-39

Kapital IN – Prostorije za nastavu

2

Ostavite komentar