Izvor: startit.rs


U Beogradu će se od 5. do 7. novembra održati treći po redu Belgrade Venture Forum, jedan od najvećih investicionih foruma u regionu koji će po prvi put trajati 3 dana. BgVF je osmišljen kao mesto gde se mogu sresti preduzetnici kojima treba finansiranje i predstavnici investicionih fondova i individualni investitori, koji su zainteresovani da ulažu u startap i inovativne projekte iz regiona.

Neki od do sada potvrđenih investicionih ekipa su Microsoft Ventures, Runa Capital, Speed Invest, Meta Group, Business Angels Europe, Oasis Venture 1, RSG Capital, Hub:Raum, StartLabs, Eleven, Launchub i drugi. Do početka Foruma očekuje se dodatno proširenje liste, o kojoj se možete infirmisati na zvaničnom sajtu.

Konferencijski deo Belgrade Venture Foruma, biće fokusiran na prezentovanje primera uspešnih preduzetničkih poduhvata i na druge teme poput mogućnosti uspostavljanja venture capital fondova, angel investment klubova i uspostavljanja efikasne lokalne investicione zajednice, tehnološkim trendovima u oblastima poput medicine, zdravlja i hardvera.

Biće zastupljene i brojne biznis teme poput razvoja poslovanja, načina i praksi strukturisanja investicionih dilova i zaštite intelektualne svojine kod startupa. S obzirom da veliki broj developerskih ekipa i firmi razmišlja o pomeranju prema proizvodu, u nekoliko segmenata će se pokriti i ta tematika.

 

Prijave za startape

Kao i do sada, i ove godine će startapi moći da predstave svoje projekte investitorima, ekspertima i potencijalnim partnerima, a da biste se našli među 30 startapa koji će se ove godine predstaviti potrebno je da se do 5. oktobra prijavite na poziv i registrujete svoje projekte.

Za startape koji budu izabrani da pičuju, prisustvo na Forumu biće besplatno.

 

0