Projekat Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu, u vidu stručnog treninga javnog nastupa, traje ceo semestar i završava se sredinom januara. Završni događaj će biti održan 18. januara od 18 časova u amfiteatru 21 Filozofskog fakulteta.

Projekat je bio namenjen svima koji žele da nauče više o javnom nastupu, prvenstveno Departmanu za komunikologiju i novinarstvo. Realizacija je otpočela na početku semestra 2017/2018.

Na samom početku ovog završnog časa besediće studenti koji su pohađali časove, a nakon toga će dekanica Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu, prof. dr Natalija Jovanović, uručiti sertifikate svima koji su uspešno završili trening.

Petočlani žiri u sastavu: prof. dr Aleksandra Kostić, prof. dr Aleksandra Lončar Raičević, Slađana Ostojić, Oliver Katić i Ivana Savić, doneće odluku o tome koji se student posebno istakao tokom izlaganja.

Tim koji je radio na projektu čine prof. dr Vladeta Radović, prof. dr Ivan Cvetanović, ass ma Velibor Petkovic i predavač/saradnik Marijana Vitas. Kako organizatori navode, dobrodošli su svi koji žele da pruže podršku studentima Filozofskog fakulteta.

 

Kristina Petrović

0