Muškarci, želite da zablistate i tokom zime? Evo za Vas predlog kako se to radi! Nabavite jedan od najboljih parfema koji će Vas dopuniti i osvojiti srce svake žene! Izaberite najlepše arome!

1 Million je najfantastičniji muški parfem kuće Paco Rabanne. Najavljen je kao sveži i senzualni blend nota, uz blještavi sjaj zlata za koji kreator kaže: “ U svim civilizacijama i religijama, zlato je oduvek uspevalo da zavede čovečanstvo.“ Zlato je svuda oko nas…u arhitekturi, dizajnu, nakitu, garderobi, asesoarima, modi, primećen i uvažavan širom sveta te poseduje božanstvenu lepotu. Bočica ovog muškog izdanja odradjena je u zlatnom kolioritu. Predstavlja moć, bogatstvo, luksuz, trajnost…

Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme je novi muževni predstavnik kuće YSL, koji se pojavio 2009. godine. Najavljen je kao parfem kontrasta i tenzija. Bočica je tamna i moćna, kao da najavljuje snažne sastojke koje nosi u sebi. Veo misterije i eksplozivni začinski akord otkriva kardamon, uz iskričavu svežinu bergamota, kedra i lavande, koji reprezentuju mušku snagu. Kim i vetiver u osnovi obezbeđuju senzualni finiš, i bogat elegantni smiraj.

Nakon dve limitirane verzije originalnog A*Men parfema, Thierry Mugler predstavlja i novo izdanje A*Men Pure Havane u maju 2011. godine. A*Men Pure Havane je gurmanska interpretacija mirisa duhana i najfinijih kubanskih cigara koju potpisuje parfimer Jacques Huclier. Kompozicija se otvara svežim listom duvana i meda, iza čega slede note pačulija, vanile i gorkog kakaoa. Baza je topla i orijentalna sa notama labdanuma, ambera i stiraksa.

Zino Davidoff je napravljen 1988. godine, klasični muški parfem, beskompromisno muževan. Njegovo elegantno cvetno srce okružuju prave muške komponente. U visokim notama je lavanda, palisander, muškatna žalfija, bergamot, dakle početak je ljutkasto sveži. Srce miriše elegantnim cvetnim buketom od pelargonije, ruže, đurđevka i jasmina. Zaključavaju kompoziciju i tople komponente: paculi, kedrovina, sandalovina uz nežni dodir vanile. Parfem nosi ime osnivača brenda.

Antaeus je ime starogrčkog poluboga. Snažni kao bog, nežni kao čovek, Antaeus pripada mirisima izražene individualnosti i snažnog karaktera koji naglašavaju muževnost, što je bilo u trendu 1980-tih. Mirta i žalfija, lajm i majčina dušica su se ujedinile da daju mirisu posebnu svežinu i muški karakter. Miris se zagrejava i postaje intenzivan na kraju zahvaljujući pačulijama, sandalovini i labdanumu u bazi kompozicije. Oštru životinjsku nijansu unose note kastoreuma i kože.

0